Aşkın Bedeli 404. Bölüm izle Tek Parça !! 21 Eylül 2015 #AskınBedeli


Aşkın Bedeli 404. Bölüm Özeti: Emir Sonunda Yaman'ı Takip ederek Tam Gülnara'ya Kavuşacak iken Yine Son Anda Emir'i Farkeden Yaman Hemen Kurnazlık ile Emir'i Oradan Uzaklaştırmayı Başaşrır Ve Onu Gülnara ile Karşılaşmanıza O Anda Engel Olur  Bakalım Daha Neler Olacak ?

Aşkın Bedeli 404. Bölüm izle,Aşkın bedeli 404. Bölüm Youtube izle,Aşkın bedeli Son Bölüm izle,Aşkın Bedeli 21 Eylül 2015 izle,Aşkın Bedeli 21.09.2015 izle,Aşkın Bedeli 404. Bölüm Tek Parça izle

Diğer Taraf'ta ise Sedef Çocuğu'nun Kaçırılmasından dolayı Çok Üzgün iken Poyraz'ın Annesi ile Tartışınca Artık Sedef'in Ailede işi Zor Olacak Gibi Gözüküyor.Poyraz Bunların Farkına Vardığı için Sedef'e Teselli Olması için Hayriye Hanım'ı Çağırır Hayriye Hanım'ın Desteği ile Sedef Yaptığı Hataların Farkına Varır Ve Emine Hanım'dan Özür Diler.

Şimal ile Betül ise Poyraz ile Sedef'in Arasını Nasıl Bozacalarını Düşünürken Az Daha Emine Hanım'a Yakalanıyorlardı.Şimal'in Tuttuğu Süt Anne Emine Teyze'nin Yanında konuşunca Az Kala Ağızından Bir Şeyler Kaçıracaktı ki Şimal Hemen Yetişti Acaba Emine Hanım Bu Durum Karşısında Neler Düşünecek Şimdiden Merak Konusu?

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.