Ütopya 21 Eylül izle 2015 Tv8 Yeni !! 21.09.2015 #Ütopya


Ütopya 21 Eylül 2015 Özeti:Yeni Bölüm'de Yine Bir Birleri ile Baya Tartışan Yarışmacılar izleyicelere Baya Heyecan Dolu Dakikalar Yaşatacağı Gözüküyor.Acaba 21 Eylül 2015'te Olacaklar Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor...

Ütopya 21 Eylül izle,Ütopya Son Bölüm izle,Ütopya 21 Eylül 2015 izle,Ütopya Tv8 Full izle,Ütopya Yeni Bölüm Fragmanı izle,Ütopya 21 Eylül 2015 izle 

Ütopya’da eleme neden ertelendi ? Ütopya’da eleme günü neden değişti merakla beklenen sorunun cevabı verilecek. Peki bu hafta Ütopya’da kim elenecek? neden ertelendi.
Ekranlarda yepyeni bir çığır açma vaadiyle yola çıkan Acun Ilıcalı, Biri Bizi Gözetliyor, O Ses gibi yarışma formatlarının da geliştiricisi olan John de Mol’dan Ütopya’yı geçen yaz sonu satın aldı. Yayınlandığı ilk gece Hollanda’da büyük bir izlenme rekoruna imza atarak 1,6 milyon seyirci sayısına ulaşan Ütopya Türkiye’de bir türlü istenen başarıya ulaşamadı. İnternetten 24 saat izlenebilen program sosyal medyada reji müdahaleleri, yanlı dışses yorumları ve hakarette sınır tanımayan yarışmacılarıyla alay konusu oldu.
ÜTOPYA’NIN FORMATI NEDİR?
Ütopya, Hollanda formatından uyarlanmış bir yarışmadır. Yarışmacılar bildikleri hayatlarını terk edecekler ve sıfırdan yepyeni bir toplum kuracaklar. Farklı geçmişleri ve sınırlı kaynaklarıyla banyosu bile olmayan bir alanda düzen kurmaya çalışacaklar. Verecekleri her karar çalışmalarını ve yaşamlarını etkileyecek.
ÇAĞDAŞ SEMİH’E VURDUĞU İÇİN DİSKALİFİYE OLMUŞTU
Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in yeni yarışması Ütopya, başladığı günden beri süren inek satma tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Ütopya’nın son bölümünde de süren bu tartışmanın sonu kavgayla bitti.
ÇAĞDAŞ SEMİH’E DEFALARCA VURDU
Ütopya yarışmacısı Çağdaş ile Semih’in arasında inek yüzünden başlayan sözlü tartışmada Çağdaş sinirlerine hakim olamayarak Semih’e defalarca vurdu. İkiliyi diğer yarışmacılar zor ayırdı. Olay sonrası Çağdaş yarışmadan diskalifiye edildi.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.