Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm izle 23 Kasım 2014 Trt 1 Pazar


Şimdi Onlar Düşünsün 5. BolumŞimdi Onlar Düşünsün 5. bölüm Özeti: Şafak Sezerin Hazırlayıp Sunduğu Dizi Şimdi Onlar Düşünsün Geçtiği Her Gün Reytingleri Alt Üst Etmeye Devam Ediyor. Malatya'nın Meşhur çiğ Köftecisi Aziz Kekli Amcasından Kalan Mirasla Beraber Tüm Hayatı Değişmeye Başlar. Trt 1 Ekranlarının Fenomen dizisi Haline Gelen Dizi Çok Komedi Dolu Bir Dizi Olup izleyicisinin Beğenini Kazanmaya Devam Ediyor..
Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm Full Tek Parça izle 23-11-2014,Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm Donmadan izle,Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm Full Hd seyret,Şimdi Onlar Düşünsün son bolum izle,Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm Hemen izle,Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm Full Hd izle,Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm Tek Parça izle,Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm Youtube izle,Şimdi Onlar Düşünsün 5. Bölüm izle

Malatya'da çiğköftenin kralı olan Aziz Keklik, annesi Saniye ve kardeşi Reyhanla kendi halinde yaşayıp giderken; İstanbul'da holding ortağı olan amcasının vefatıyla bir anda sosyetenin ortasına düşüyor.

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Aytekin Eren ise çiğköfteci bu yeni ortağı kendisine yakıştırmaz ve türlü planlarla İstanbul'a gelmesini engellemek ister. Engellemesin de ne yapsın çünkü hem holdingi hem de güzeller güzeli kızı Senem elden gidecektir.

Aytekin hamlesini yapar ve taa Londra'lardan Pamir'i çağırır… Aytekin ve Pamir'in tuzağı varsa, Aziz Keklik'in de bir planı var. Şimdi Onlar Düşünsün, Pazar akşamlar

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.