Karadayı 87. Bölüm izle Yeni Bölüm !! 1 Aralık 2014 Atv #Karadayı


Kardayı 87. Bölüm Özeti: Bütün Dizilerin Reyting Rekorını Kıran  Atv'nin Dizisi Karadayı 87. Bölüm'ü ile Bomba Gibi Gündemi Sarsmaya Devam Ediyor.Geçtiğimiz Hafta Mahir Kara Son Anda Bitmek üzere Olan Aşkı'nı Son Anda Durdurdu.Karadayı 87. Bölüm izle Feride'nin Geri Dönmesi Mahir Karaya Büyük Bir Moral Olduğunu Gördük Öte Yandan Belgin Mahir Kara Hakkın'da Öğrendikleri Mahir Kara İçin Hiç iyi Olmadığını Görüyoruz.Karadayı 87. Bölüm,Belgin'in Mahir Kara'dan Tek istediği Yaşayan Annesinin Gerçek Kimliğini Öğrenmesi Acaba Belgin'in Annesi Ve Babası Kim Bunlar Merak Konusu Olacağı Gözüküyor.Karadayı 87. Bölüm Tek Parça izle,Feride'nin de Geri Dönmesi Beyefendiyi Hayli Kızdırmış Olduğunu Gösteriyor.Beyefen'di Yusuf Bey'e Verdiği iş ten Dolayı Gariban insanların Evlerini Boşaltmaları Gerektiği için Ortalığı Galyana Getiren Haydar'ı Öldürme işini Mahir'e Verdiler.Karadayı Son Bölüm izle Mahir Kara Bu işin Aslını Öğrenin'ce Gariban insanları Bir Usul Bularak Zarar Görmeden Evleri Onlara Boşalttırdı. Buna Pek inanmayan Yusuf ve Seyis Adamlarını Yollayıp Gece Konduları Dahıttılar.Karadayı Yeni Bölüm izle.
Mahir Kara Bu Garibanlara Kalacak Yer Ayarlayıp Geçici Olarak Onları Bir Barakada Toplayıp sizlere Evde Ayarlıcaz Demesi Onlar için Bir Umut oldu Mahir Kara Bu Kadar insan'ların Evlerini Nasıl Ayarlayacağıda Gerçekten Merak konusu?

Feride ise Baba'sına Neden Gitmekten vazgeçtiğini Anlatamamanın üzüntüsünü Yaşarken Annesi ise Feridenin Kaldığı için Sevinçten Havalara uçmuş Çasına Sevinmişti.Karadayı 87. Bölüm Full hd izle,Feride Gülten ile konuştuktan Sonra Vehbi Beyi Ziyaret Edip Belgin hanım'ın Davası için Yardımcı Olacam Size Demesini Bahane Ederek Feride'nin Asıl Amacı Belgin Hakkın da Bazı Bilgilere Vakıf Olmasıydı.

Belgin ise Mahir'e Verdiği Görevi Sormak için Konuşurken Mahir'e Hiç Vazgeçemiceği Bir Teklifte Bulundu Acaba Gerçekte Belgin Mahir Kara'ya verdiği Sözü Tutup Mahirin Ailesinin Canına Kasdeden Katilin Kim Olduğunu Bulabilecekmidir.

Labels: , , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.