Karadayı 86. Bölüm Tek Parça izle Yeni Bölüm 24 Kasım 2014


Karadayı 86. Bolum
Karadayı 86. Bölüm Özeti: Atv nin Sevilen Dizisi Karadayı Yeni Bölümü ile Bomba Gibi Esmeye Devam Ediyor.Geçen Hafta
Nazif Kara nın Kalp Krizi Geçirmesi Aileyi Büyük Bir Şoka Uğrattı.
Kızının Yaptığı Hatayı Gören Nazif Kara Kalp Krizi Geçirerek Hastaneye Kaldırıldı Durumu iyiye Giden Nazif  Kara Acaba Kendine Geldiğinde Kızına Ve Osman'a Vereceği Tepki Gerçekten Merak Konusu..

Karadayı 86. Bölüm Tek Parça izle 24-11-2014,Karadayı 86. Bölüm Tek Parça HD izle,Karadayı 86. Bölüm Takılmadan seyret,Karadayı son bolum izle,Karadayı 86. Bölüm Tek Parça HD izle,Karadayı 86. Bölüm Tek Parça HD izle,Karadayı 86. Bölüm Takılmadan izle,Karadayı 86. Bölüm Full Hd izle,Karadayı 86. Bölüm izle
 Mehmet Saim düşmanın ne kadar güçlü ve zeki olduğunun farkındadır. Mahir’in babasının ve kendisinin başına gelen olayları araştırmaktan vazgeçmeyeceğinden emindir. Mahir’in er ya da geç kendi ismine ulaşmasına engel olmak zorundadır. Bu kez gerçekten büyük oynamaya karar verir. Düğünden önce Mahir’den sonsuza kadar kurtulacaktır. Bunun için İstanbul’un en acımazsız, en gözü kara, en vicdansız kabadayısını bulacaktır. Aradığı özellikler Mehmet Saim’i sürpriz bir isme götürür.

Karadayı 86.Bölüm Fragmanı: Seyis söz verdiği gibi Orhan’ın bir gün önce hürriyetine kavuşmasını sağlar. Her şey Orhan’ın arzu ettiği gibi ilerlemektedir artık özgürdür ve ailesinin bundan haberi yoktur. Orhan serbest kalır kalmaz Seyis’in gerçek dünyasıyla tanışır. Seyis özenle baktığı ve sabırla beklediği Orhan’a ilk görevini verir. Orhan’ı hayatının en büyük sınavı beklemektedirAyten kocasından ayrılma kararını vermiştir. Gazino işini de halletmiştir. Ama kocası gazinoya çıkmasına nasıl tahammül edecektir. Ve Ayten'in başına neler geleceği şimdilik meçhuldür. Ama hiç beklenmediği bir şekilde eski sevdiği Mahir'in peşinden adam takmış, Mahir'in sevdiği Feride'ye de göz kulak olmaktadır.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.