Gönül İşleri 8. Bölüm izle Yeni Bölüm izle 30 Kasım 2014


Gönül İşleri 8. BolumGönül işleri 8. Bölüm Özeti: Gönül İşleri yeni bölümü ile izleyenlere keyifli anlar yaşatacak Gibi Gözüküyor. Geçen Hafta Baya Heycanlı Biten Dizi izleyicisini Adeta Merak içinde Bırakıp Bu Haftaki Bölüm'ü Bomba Gibi Hazırladıklarını Görüyoruz.Gönül işleri 8. Bölümü ile 1 Aralık 2014 Pazar Günü Star Tv de sizlerle.

Gönül İşleri 8. Bölüm Tek Parça izle 30-11-2014,Gönül İşleri 8. Bölüm Tek Parça izle,Gönül İşleri 8. Bölüm Tek Parça HD seyret,Gönül İşleri son bolum izle,Gönül İşleri 8. Bölüm Tek Parça izle,Gönül İşleri 8. Bölüm Tek Parça izle,Gönül İşleri 8. Bölüm Tek Parça izle,Gönül İşleri 8. Bölüm internetten izle,Gönül İşleri 8. Bölüm izle

Gönül İşleri yeni bölümü ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Gönül  İşleri 'nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yılmaz ve Servet'in bebek müjdesi tüm aileye bambaşka bir heyecan kattı. Servet'in hormonları tavan yaptı. Sevda ve Saadet ablasının bu heyecanlı anında yanından bir an ayrılmaz.
Sevda, Lale’yle girdiği savaşı kaybetmek üzeredir. Okula dönmesini sağlayacağını söyleyen Tibet, Sevda’dan kaçmakta, annesinin eteğinin dibinden ayrılmamaktadır. Bedir ise Sevda’nın bir hırs uğruna Tibet’in peşinden gitmesini hazmedememekte, ama elinden bir şey gelmemektedir. 
Bunca derdin arasında Gönül İşleri ofisine gelen bir müşteri bizimkilerden, sevgilisi için evlenme teklifi hazırlamasını ister. Gönül güzel bir teklif ister, müşteri bahane dercesine sarıldıkları bu iş, bizimkileri hiç beklemedikleri bir sona götürecektir.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.