Diğer Yarım 21. Bölüm Full izle YENİ BÖLÜM !! 16 Kasım 2014 Pazar


Diğer Yarım 21. BolumDiğer Yarım 21. Bölüm Özeti:Diğer Yarım Atv nin Fenomen Dizisi Haline Gelen Diğer Yarım Bu Haftada Rüzgar Gibi Esmeye Devam Ediyor.Geçen Hafta Acılı Biten Dizi Bu Hafta Macera Dolu Bölümle Karşınızda Olacaktır.

Diğer Yarım 21. Bölüm Tek Parça izle 16-11-2014,Diğer Yarım 21. Bölüm Full Tek Parça izle,Diğer Yarım 21. Bölüm Hemen seyret,Diğer Yarım son bolum izle,Diğer Yarım 21. Bölüm Youtube izle,Diğer Yarım 21. Bölüm Tek Parça HD izle,Diğer Yarım 21. Bölüm Full izle,Diğer Yarım 21. Bölüm Tek Parça HD izle,Diğer Yarım 21. Bölüm izle

Diğer Yarım 21. Bölüm Fragmanı: Dursun dedenin, İlyas’ın fotoğrafını görmesi; Ecevit’in ailede dışlanmasına değil, Dursun’un gözbebeği haline gelmesine sebep olur. Arif’in planı ters tepmiştir. Dursun dedenin karışan devreleri bütün ilişkileri ve düşmanlıkları ters yüz edecektir.

 Poyraz’ın bir anlık sinirle Alp’e saldırması; Tarık’ın da başını yakar. Yeni kankalar polis tarafından nezarete atılır. Bu olay, davetsiz bir misafirin de zor durumda kalmasına sebep olur. Esma ile Tarık, hızla nişan hazırlıklarına girişmiştir. 

Afet, Devran’la evlenebilmenin yollarını aramaktadır.
 Ancak tabi ki işin içine dedeler girdiğinde kız kaçırma eylemi normal seyrinden çıkar. Ailede herkesi şoka sokacak ve taşları yerinden oynatacak bir başka hamle ise Dursun dededen gelir. 

Karadeniz Sofrası artık yoktur ve bu Meryem’le Ecevit’in hayatına açılan yeni hikâyenin ilk sayfasıdır.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.