Beni Affet 650. Bölüm izle Yeni Bölüm !! 24.11.2014 Star Tv


Beni Affet 650. Bölüm Özeti: Artık “Cüneyt’in” sabrı kalmamıştır. Feride’nin karşısına çıkar “yeter artık” der, “yeter, bir tercih yapma zamanı geldi! Sen benim karımsın “artık benim yanımda olacaksın! Eylül’den uzak duracaksın” Feride afallar, kardeşiyle Cüneyt’in arasında sıkışır kalır.
Feride’nin Aziz’le karşılaşması, “bir” yüzleşmeyi de peşinden getirecektir. Aziz “neden” Feride ve Eylül’ü aramaktadır, bütün bu sorunların yanıtları bu hafta verilecektir.
 Beni Affet 650. Bölüm izle,Beni Affet 650. bölüm Full hd izle,Beni Affet 650. bölüm Tek Parça izle,Beni Affet 650. Bölüm Hemen izle,Beni Affet 650. Bölüm Fragmanı izle,Beni affet 650 izle,Beni Affet Son Bölüm izle,Beni Affet Yeni Bölüm izle. Feride, kendisini tetikçi Sait’ten kurtarmak isterken yaralanan Aziz’i hastaneye götürür. Aziz’in gerçek babası olduğundan bihaber olan Feride, hastaneye gelen Cüneyt’le tartışır. Feride’yi korumak isteyen Cüneyt, sonunda karısına restini çeker. Osman’ın sunduğu şartları kabul eden Eylül ise kardeşi Feride için endişelidir. Oğlu Yusuf’un kaçırıldığını sanan Bahar, annesi Sevgi’yle birlikte Yusuf’u ararken, bunu Osman’ın tezgahladığından habersizdir. Yusuf’un kaybolduğunu öğrenen Kemal’in Bahar’a tepki göstermesi Osman’ın ekmeğine yağ sürer. Torununu alabilmek için her yolu deneyen Osman, daha büyük oynamaya karar verir.
Cüneyt’in bu resti karşısında kafası karışan Feride ne yapacağını bilemez. Öte yandan Eylül, kendisi için başını belaya sokan Feride’yi gördüğünde, geri adım atmaya karar vermiştir. Osman’ın imzalamasını istediği kağıdı imzalar ama hiçbir şey hesapladığı gibi gitmeyecektir, Eylül’ü bekleyen şey, hapistir..
Sait hain planları doğrultusunda Kader’i etkisi altına almıştı, ama her şeyi ortaya çıkması işleri iyice karıştırmıştır. Kader’in gönlünü almak için her şeyi yapar Sait ve sonunda onun kalbini yeniden kazanır.. İşler gidere karışmaktadır.
Beni Affet 650. Bölüm Fragmanı Eylül’ü parmaklıklar ardından çıkarabilecek tek kişi olan Osman’ın Eylül’ü öfkelendiren bir teklifi vardır. Bunu öğrenen Feride soluğu Osman’ın yanında bulur. Eylül konusunda Osman’ı suçlayan Feride, kocası Cüneyt’le de karşı karşıya gelir. Aziz ise Eylül’ün evini bulur.

Labels: , , , ,



1 Response to "Beni Affet 650. Bölüm izle Yeni Bölüm !! 24.11.2014 Star Tv "

  1. selma says:

    Beni Affet 651. Bölüm Yayınlandıktan Hemen Son Sitemizde Tek Parça Bir Şekilde izlemeniz Mümkündür..

Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.