Aşkın Bedeli 256. Bölüm izle 25 Kasım 2014


Aşkın Bedeli 256. BolumAşkın Bedeli 256. Bölüm Özeti: Star Tv nin Günlük Fenomen Dizisi Rüzgar'ları Estirmeye Devam Ediyor.Reytinglerde Sürekli Yükselişte Olan Aşkın Bedeli 256. Bölüm ile 25 Kasım 2014 te Ekran Başında izleyicisinin Karşısında Olacaktır.Bakalım Geçtiğimiz Bölümde Neler Olmuştu. Aşkın Bedeli 256. Bölüm Full Hd izle 25-11-2014,Aşkın Bedeli 256. Bölüm Full izle,Aşkın Bedeli 256. Bölüm Tek Parça seyret,Aşkın Bedeli son bolum izle,Aşkın Bedeli 256. Bölüm Full Hd izle,Aşkın Bedeli 256. Bölüm Tek Parça izle,Aşkın Bedeli 256. Bölüm Tek Parça izle,Aşkın Bedeli 256. Bölüm Youtube izle,Aşkın Bedeli 256. Bölüm izle
Poyraz Şimal Ve Hikmeti Aynı Anda Beraber Yakalayınca Çoğu Gerçek Ortaya çıkmıştır. Şimal ise Her Zaman ki Gibi Bir Yalan ile Gene Poyraz'ı Kandırmaya Çalışır. Sedef'te  Gene Hiç Bir Şey Hatırlamamaktadır, Arif’in kızı Melek ile ilgilenmektedir.
Azad’ın bozulan tabletini tamir ettirmek için Emir ve Gülnara birlikte yola çıkarlar. Yaman, elinde silahla Emir ve Gülnara’yı bir arada yakalamak için fırsat kollamaktadır. Zehra ise Gülnara’nın tüm geçmişini Rüstem’e açık edecek bir plan yapmaktadır.
Dicle, Osman’ı Almanya’ya gitmeye ikna etmeyi başarır, ancak Osman hemen hep birlikte gitmeleri konusunda ısrar edince bu kez de Dicle’nin planlarda değişiklik yapması gerekmektedir.


Labels: , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.