Aşkın Bedeli 254. Bölüm Tek Parça izle 21 Kasım 2014


Aşkın Bedeli 254. BolumAşkın bedeli 254. Bölüm Özeti: Star Tv'nin Reytinglerinde Hızlı Bir Artış Yakalayan Aşkın Bedeli 254. Bölümü ile izleyenlerinin Karşısında olacaktır.Geçen Bölümde Baya Aksiyon Dolu Sahneler Yaşamışken Bu Gün Görülüşe Bakılırsa Suların Biraz Durulduğunu Görüyoruz.Aşkın Bedeli 254. Bölüm Yayınlandıktan Hemen Sonra Sitemizde Tek Parça Halinde izlemeniz Sağlanacaktır..
Aşkın Bedeli 254. Bölüm Hemen izle 21-11-2014,Aşkın Bedeli 254. Bölüm Hemen izle,Aşkın Bedeli 254. Bölüm Tek Parça HD seyret,Aşkın Bedeli son bolum izle,Aşkın Bedeli 254. Bölüm Full izle,Aşkın Bedeli 254. Bölüm Full izle,Aşkın Bedeli 254. Bölüm Youtube izle,Aşkın Bedeli 254. Bölüm Hemen izle,Aşkın Bedeli 254. Bölüm izle

Bulunan kadın cesedinin Sedef’in olduğuna inanmayan Poyraz DNA testi istemiştir. Hikmet ve Şimal, testin sonuçlarını öğrendiklerinde büyük bir şok yaşarlar. Kadın cesedi Sedef’e ait değildir ve bir an önce bu bilgiyi Poyraz’dan gizleyecek bir plan yapmaları gerekmektedir. Sedef ise her şeyden uzakta başına gelenleri hatırlamaya çalışmaktadır.
 Emir’in evlenme teklifiyle, Elmas; Zehra’nın büyük bir servete erişeceğini fark etmiştir. Emir, Gülnara’ya bir süpriz hazırlar. Hastaneden taburcu olan Yaman ise heyecenla Gülnara’nın karşısına çıkmayı beklemektedir. Emir ve Gülnara’nın yolları bir kez daha Yaman’la kesişecek gibi görünmektedir.

 Hayriye seçim çalışmaları için Betül’den yardım alırken, Elmas ve Fatma’yla aralarında büyük bir kavga çıkar.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.